'
Hledáme nové talenty do týmu

Videa, která přináší výsledky

Vytváříme z videa vizuální zážitek, díky kterému zaujmete své publikum. Pomůžeme vám s jakoukoliv tvorbou od firemních prezentací, po produktová videa a 3D animace.

Firemní video

Firemní video

Představte svou společnost pomocí dynamického videa. Pracujeme vždy tak, aby video vypadalo nejen skvěle, ale také aby posílilo vaši značku a přilákalo nové zákazníky.

ZÍSKEJTE PŘEHLED O ŘEŠENÍ NA MÍRU

Animované video

Animované video

Klasický plochý design videa je ideálním pomocníkem, pokud chcete přehledně a jednoduše vyjádřit, jak váš produkt nebo služba funguje.

ZJISTĚTE VÍCE O MOŽNOSTECH

Explainer video

Explainer video

Od vysvětlení složitých konceptů produktů po demonstrace služeb a návodů k použití - explainer videa pomohou představit vaši činnost snadným, ale poutavým způsobem.

ZJISTĚTE, CO PRO VÁS MŮŽEME UDĚLAT

Dokumentární film

Dokumentární film

Má vaše firma zajímavé příběhy k vyprávění? Dokumentární filmy jsou ideálním prostředkem pro jejich sdílení se světem. Pomůžeme vám s prezentací autentických a poutavých filmů.

NECHTE SI PORADIT S PROJEKTEM

3D animace

3D animace

Přilákejte pozornost vašeho publika skrze vizuální zážitky ve 3D. Díky propracované animaci si vaše publikum zapamatuje vaši značku.

NECHTE SI PORADIT S PROJEKTEM

Ukázka naší práce

Ideální partner pro váš úspěch

SILNÝ TÝM PRO VAŠE PROJEKTY

Naše skupina různorodých profesí pracuje společně, aby vytvořila váš projekt s nejvyšší kvalitou. Spojení markeťáků, UX designerů, grafiků, 3D grafiků a video animátorů umožňuje vytvářet úspěšné vizuální projekty.

ORIENTACE NA VAŠE CÍLE

Pomáháme definovat vaše cíle a přizpůsobujeme naše služby, aby byly pro dosažení těchto cílů co nejúčinnější. Kromě tvorby vizuálně poutavých projektů se soustředíme na jejich výkon, abychom společně dosáhli vašeho úspěchu.

MODERNÍ TECHNOLOGICKÉ ŘEŠENÍ

Nešetříme na nejmodernějších technologicích, ať už se jedná o software nebo hardware. Dobře nabroušená sekera nám totiž umožňuje odvádět precizní práci za rozumný čas.

Jak nám to bude fungovat krok za krokem

Konzultace

V první fázi spolu probereme, co potřebujete a jaký druh videa by nejlépe vyhovoval vašim potřebám. Diskutujeme o cílové skupině, příběhu, vizuálech a jakým způsobem bude video distribuováno.

Scénář

Na základě konzultace vytvoříme scénář, který je základem pro tvorbu videa. Scénář obsahuje popis příběhu, záběry, dialogy, animace a další prvky, které jsou potřebné pro vytvoření vizuálního projektu.

Produkce

Po schválení scénáře a plánu produkce se vyrábí storyboard a plán záběrů. Následně probíhá natáčení, kde pomocí kamer a dalšího zařízení získáváme záběry. Z natočeného materiálu se vytváří konečný produkt.

Postprodukce

V této fázi přidáváme další prvky, jako jsou hudba, zvukové efekty, animace, barevné úpravy, speciální efekty a další. Video dále upravujeme tak, aby konečný výsledek co nejvíce odpovídal vašim požadavkům.

rocket

Distribuce

Po dokončení a schválení videa přistoupíme k jeho distribuci. Video může být publikováno na různých platformách, jako jsou sociální sítě, webové stránky, reklamní kampaně a další.

Pracujeme pro malé i velké

Začněte cestu k vašemu videu právě teď. Nezávazně.

Zanechte nám zprávu a Josef, náš expert na videoprodukci vás bude kontaktovat pro detailní konzultaci kde probereme společně vaše představy a potřeby.

Pro okamžitou komunikaci nás neváhejte kontaktovat přímo.

pepa
Josef Karel video@dogfish.cz +420 602 577 750
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!